Уеб дизайн, уеб програмиране и уеб сайт от Fireworx Team Design

Контакти и обратна връзка

За да се свържете с екипа за разработка на уеб проект, за сътрудничество или просто за да ни зададете въпрос, моля използвайте следния адрес: webmaster
или позвънете на :
webmaster - Иво Иванов

При възникнали проблеми с някои от сайтовете, които сме създали, съобщение за грешка автоматично се изпраща на администратор. Въпреки това, ако сте забелязали неточност в информацията или други грешки, моля пишете ни на следния адрес:
webmaster
 
Високо оценяваме помощта Ви!

Хм, не разполагате с бюджет за уебсайт...

добра идеяНе се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно уеб-сайтове, различни модули, визия и всичко друго. Както може би сте забелязали, ние работим в тясно сътрудничество с няколко неправителствени организации и разработваме техните сайтове. Ако сте неправителствена организация и имате нужда от уеб-сайт, обърнете се към нас и ние ще създадем вашия сайт напълно безплатно! Ще направим всичко необходимо - от планирането и създаването на визия до регистрацията на готовия сайт в търсачки и инсталирането на модули за статистика и отчитане на трафика, без заплащане. Разбира се, ще имате и модул за администрация, за да можете сами да променяте съдържанието и да добавяте ново!